SOS 16 éves lány vagyok, nagyon fáj a hüvelyem és a környéke, főleg a szeméremajkak, már menni is alig bírok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1- 1 és fél hete vettem észre hogy kezd kívül viszketni, de mondom úgyis elmúlik, rá pár nappal egyre rosszabb volt mert fokozódott a viszketés, de most.. Még menni is alig bírok merz annyira fájnak a szeméremajkaim, meg vannak duzzadva, pirosak és már vérzett is :( kezelem minden nap canesten kenőccsel, előtte megmostam jó meleg vízben, de nem használt semmit sőt még rosszabb lett.. Nagyon kétségbe vagyok esve, nemtudom mit csinálhatnék vele, ezt nem bírom nagyon rossz..legyetek szívesek segíteni :( előre is köszönöm :/2016. febr. 10. 01:36
1/6 anonim válasza:
Orvos! Mert nem biztos, hogy gombás fertőzés, a Canesten pedig arra való. Éltél nemi életet? WC-én is összeszedhettél bármit. Minél hamarabb doki!
3/6 anonim válasza:
Már rég nőgyógyásznál volna a helyed!
Ma menj el mindenképp, ilyennel nem szabad szórakozni.
4/6 anonim válasza:
Sürgősen menj el nőgyógyászatra. Ha szűz vagy, említsd meg neki a vizsgálat előtt. Menj, mert már most elég nagy a gond! Még ma!
5/6 anonim válasza:
Miért nem szóltál az anyukádnak már a legelején? Voltál dokinál?
6/6 A kérdező kommentje:
Mondtam anyumnak, vett a gyógyszertárba canesten hüvytablettát és hála istennek segített
2016. febr. 20. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!