Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Olvasgattam Frontinról. Mért...

Olvasgattam Frontinról. Mért irják sokan rászokást okoz? Hisz nemigaz!

Figyelt kérdés
másfél éve szedem napi egy 0.25 öst ezt irta fel pszichiater .ha szedni kell szedni kell!én nekem miota szedem sokkal könyebb életem.akkor ennyierővel irhatnánk,ne dohányozzunk ne igyunk ne számitogépezzünk ,telefonozzunk mert mindre rálehet szokni.én nemérzem hogy mentálisan meg akárhogy épülnék le sőt ellenkezőleg pozitovan hat életemre !mért kell ilyeneket irni ?
2016. febr. 7. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"igen használ ha hihetetlen hanem este szoktam bevenni "

Igen, hihetetlen.

A Frontin pont nem altató, pont nem arra írják fel, hogy este vegyék be!

Arra szolgál, hogy a napközbeni szorongást csökkentse.

Amit írsz az kb, akkora marhaság,mint ha azt írnád, hogy C-vitamint írtak fel a herpeszedre!

2016. febr. 7. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:

"napi egy 0.25 öst " - "kétnaponta 0.25 frontin "

Legalább hihetően hazudj!

2016. febr. 7. 20:52
 13/17 A kérdező kommentje:
nemhazudok !!!!!!!!!!! mért hazudnék .igaz volt napi szinten szedtem ,napi egyet igaz 2 szer 1 et irt fel orvos ,de melo közben elálmosodtam sőt majdnem bealudtam ,igy este veszek be csak!
2016. febr. 7. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha gyengék az idegeid, és ettől jobban érzed magad, akkor szedd nyugodtan. Én is szedem már 8 éve. Napi 1/2 szemet a 0,25-ösből és este. Nyugodtabb az alvás tőle. Van akinek a szervezete többet és többet kíván, ez valóban függőséget okozhat.
2016. febr. 7. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:

#11 Alvásra szedem én is a xanaxot,csak este.

Mi ezen hihetetlen??????

2016. febr. 7. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy rászokást okoz, nekem egy ideig szednem kellett, nekem is csak a 0,25-t, és amíg szedtem nem volt probléma, amikor el akartam hagyni, éreztem, hogy rászoktam. De ha elhatározod, le lehet tenni.

Igen, a szorongást csökkenti, de a szorongás csökkentése miatt képes az elalvást segíteni, hiába nem altató.

Leépülni nem épülsz le tőle, szed nyugodtan, ennek nem olyan hatása van, mint a drogoknak.

2016. febr. 8. 09:16
 17/17 anonim válasza:
Ugy szoksz rá hogy ugx is maradsz,nem lehet lejönnk róla
2021. szept. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!