Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől voltak ezek a tünetek?...

Mitől voltak ezek a tünetek? Minden lent.

Figyelt kérdés
Tavaly többször is begörcsölt a vesekövem, viszont egyszer este olyan rosszullét jött rám, melynek ezek voltak a tünetei: erős hasi fájdalom, izzadás, szédülés, erős hányinger, heves szívsobogás. Majd hirtelen elmúlt, mintha misem történt volna. Azóta megint volt egy ilyen esetem, viszont akkor nem görcsölt be a vesekövem. Ez már hajnalban volt, olyan 1-2óra fele. Este 8-körül ittam pár feles pálinkát, de még soose volt tőle bajom. Aztán hajnalban ugyanazok a tünetek jöttek, mint a vesegörcsnél: izzadás, szédülés, erős hányinger, itt hánytam is, heves szívdobogás, ájulás is kerülgetett. Mitől lehetett ez a két rosszullét? Minek a tünetei?
2016. febr. 7. 19:06
 1/2 A kérdező kommentje:
18 Éves lány vagyok
2016. febr. 7. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:

lelki okokra vezethető vissza. természettörvény érvényesülése. kevés folyadékot ittál napközben.

ajánlok figyelmedbe egy filmet vagy többet a youtubon barnai robertó előadása. nagyon szépen elmmagyarázza, hogy milyen betegségünk milyen lelki okok miatt jön.

2016. febr. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!