Ezek a tünetek mire utalhatnak?
Sziasztok! 2 napja kezdődött ez az egész egyik óráról a másikra szúró érzéssel a szívnél.
A tünetek
Égő érzés a mellkasban,ritkán a gyomorban. Szívem úgymond "fáj" néha szúr levegővételnél. Bal karom zsibbad,bal vállam is néha fáj. Szédülök nagyon enyhén 1-2 órát,fejem is volt,hogy fájt ebben a 2 napban. Aludni pl ma éjjel nem aludtam,és most sem fogok szerintem. Eléggé szorongok és indulatos vagyok a családtagjaimmal.
Azt mondják,hogy ezek lehetnek koffein elvonási tünetek,mert egyébként nagy energiaital ivó voltam és a kávéval sem spóroltam amíg ezek a tünetek meg nem jelentek,de hát persze én hülye evvel nem törődtem.
De azt is hallottam már,hogy a sok stressz okozza. De mik ezek? Mire utalhat? Mi lehet ez az egész? Orvoshoz nem akarok menni,időm rettentő kevés van. Galagonyás gyógyteát ajánlottak,ma este ittam kb 7dl-t belőle.Jó lehet ezekre?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!