Mennyire fáj az injekció?
egyáltalán nem fáj, szerintem az utóbbi 24 órában erősebben megütötted magadat legalább kétszer annyira amennyire fájni fog az inyekció.
semennyire se!
A lényeg, túl élted, de ez nem valós fájdalom volt, mert ennyire nem fáj :) Legközelebb, ha érzed, gond lesz, szájon át vedd be. Ne várd meg, míg annyira rosszul leszel, hogy orvost kell hívni.
Nospa+Algopyrin kapható patikában is, tabletta formájában. Szólj Anyudnak, legyen otthon, ha kell.
Szia!
Őszintén szólva, arra nem tudok válaszolni, hogy mennyire fog fájni, hanem talán megoldást a tűfóbiára. Én az affajta hisztizős, ordítós típus vagyok, ha tűről van szó és hetedikben 4(!!!!) oltást is kapunk. Az elsőnél hiztiztem, a másodiknál azt csináltam, hogy csak a földre koncentráltam, és azzal a kezemmel, amelyikbe nem az injekciót adták, olyan erősen széket, hogy ott maradt a nyoma. :) Lényeg a lényeg!!! Ne nézd, amikor beadják, koncentrálj egy dologra, és mond az orvosnak, hogy ne mondja, mikor adja be, hanem csak adja be!!! És egyetértek, hogy roszabb, ha megfeszíted az izmaidat, viszont belül ordítottam, mint a fábaszorult féreg :) Remélem segítettem !!!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!