Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire fáj az injekció?

Mennyire fáj az injekció?

Figyelt kérdés
Nospa+Algopyrin injekcióról van szó, izomba. Hova fogják adni? Mennyire fog fájni? Tűfóbiám van, nagyon félek :(

2016. febr. 3. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem fáj, szerintem az utóbbi 24 órában erősebben megütötted magadat legalább kétszer annyira amennyire fájni fog az inyekció.

semennyire se!

2016. febr. 4. 02:43
 12/25 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nagyobb a félelmed mint maga a kellemetlenség, mert azért nem nevezném fájdalomnak na jó, egy kicsit fájhat is.:D Fontos lenne megnyugodnod, meglátod semmiség az egész.
2016. febr. 4. 04:47
 13/25 A kérdező kommentje:
Én is menstruációs görcsre kaptam, mert ki kellett hozzám hívni az ügyeletet. Nekem sajnos nagyon fájt :( Lehet az orvos volt béna, aki beadta, vagy én nem csináltam valamit jól, de sírni tudtam volna, annyira feszített, de már maga a szúrás is nagyon fájdalmas volt :(
2016. febr. 4. 18:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, túl élted, de ez nem valós fájdalom volt, mert ennyire nem fáj :) Legközelebb, ha érzed, gond lesz, szájon át vedd be. Ne várd meg, míg annyira rosszul leszel, hogy orvost kell hívni.

Nospa+Algopyrin kapható patikában is, tabletta formájában. Szólj Anyudnak, legyen otthon, ha kell.

2016. febr. 4. 19:36
 15/25 Salx Narval ***** válasza:
Így már én is jártam, egy máskor teljesen fájdalommentes oltásnál átszúrhatott valami ideget a doki, fájt, bedagadt, napokig éreztem. Szerintem valami hasonló történhetett nálad is ha ennyire fájdalmas volt.
2016. febr. 5. 07:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Őszintén szólva, arra nem tudok válaszolni, hogy mennyire fog fájni, hanem talán megoldást a tűfóbiára. Én az affajta hisztizős, ordítós típus vagyok, ha tűről van szó és hetedikben 4(!!!!) oltást is kapunk. Az elsőnél hiztiztem, a másodiknál azt csináltam, hogy csak a földre koncentráltam, és azzal a kezemmel, amelyikbe nem az injekciót adták, olyan erősen széket, hogy ott maradt a nyoma. :) Lényeg a lényeg!!! Ne nézd, amikor beadják, koncentrálj egy dologra, és mond az orvosnak, hogy ne mondja, mikor adja be, hanem csak adja be!!! És egyetértek, hogy roszabb, ha megfeszíted az izmaidat, viszont belül ordítottam, mint a fábaszorult féreg :) Remélem segítettem !!!

13/L

2016. márc. 7. 01:55
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Menstruációs görcsöket inkább előzd meg, ne fájdalomcsillapítót használj. Az E vitamin és a magnézium sokat segít.
2016. ápr. 8. 19:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez nem fáj, kellemes kombináció, kellemesen feszít. Fenékbe szokták adni.
2020. aug. 2. 15:54
 19/25 sassszem ***** válasza:
100%
Mi a kellemes kombináció? Az injekció sosem jó buli, senkinek sem jó, ha szurit kap.
2020. aug. 5. 08:08
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon függ hogy ki adja be. Kórházban kétfajta szurit (vállba,branülbe) két különböző nővér adott be.Az egyiknél semmi, a másiknál bele tudtam volna rúgni😈
2020. okt. 5. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!