Mennyire fáj az injekció?
Nekem sosem fáj csak csíp. Valószínűleg inkább a fertőtlenítő, amivel előtte lefújják.
Kaptam már minden helyre, fenékbe is. :)
Inkább csípőbe adják, de sokan fenéknek mondják azt is :) Szóval izomba, a derekad és feneked közé.
Nem fogod látni. Állni fogsz közben, esetleg hasra fekszel közben, ha kéred, de ezt nem igazán szokták, mert egy rövid szuri nem annyira vészes :)
Jujj, tényleg nagyon félsz. Általában oldalra kell állni, hogy ne feszítsd az izmod. Maga a tűszúrás nem fáj, de injekció típusától is függ, mert van, amelyik csíp, feszít, de amit te fogsz kapni, az nem vészes.
Nme tudom, miért kapod, mert a Nospa-algó kombinációt hirtelen rosszullétnél szokták adni, és nem tervezetten.
Én kaptam ilyent, erős menstruációs görcsre. És az injekció felüdülés volt a fájdalmaim mellett. Gyakorlatilag előbb jobban lettem, mint ahogy a tűt kihúzták belőlem, mert ájulás szinten voltam a fájdalomtól.
Ne félj, meg sem érzed majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!