Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Idegeskedes miatti hasmenes?

Idegeskedes miatti hasmenes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tobb mint valoszinu hogy tudatalatt vmiert raparazok a sulira es reggelente hasmenesem van valamit van h annyira rajtam van h eljovok sulibol mert nem birom es vergodok csak.. Hogyan lehetne kikuszobolni/enyhiteni/orvosolni ezt a problemat?? 2 eve tart es csak iskolanapokon van ilyen.. 4es tanulo vagyok szoval ezmiatt nincs baj h tanulas miatt stbstb.. A valaszokat HALASAN koszonom?
2016. febr. 2. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már 2 éve tart, szerintem több lehet a háttérben egyszerű ráparázásnál. Biztosan te is sejted, hogy nem ártana egy alapos kivizsgálás, nehogy nagyobb bajt okozz a kezeletlenséggel, mint amekkora valójában. Az is lehet, hogy egy allergia vizsgálat sem ártana, talán egyes ételcsoportok kizárásával teljesen megszűnne az egész. Ne haragudj, de nincs más megoldás, mint elmenni a dokihoz. Hidd el, te is megnyugszol végre. Raj-ta!
2016. febr. 2. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is, jegyezd meg, és lehetőség szerint tartsd is be, hogy a táplálék az csak is szerves eredetű, és ez is csak rendesen megrágva megfelelően nyállal keverve emészthető.

Aztán lélegezz lassan mélyeket, hogy elegendő oxigén jusson a szervezetedbe. Az oxigén a legfontosabb hogy a szervezet egészséges legyen!

2016. febr. 2. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Megtortent az orvosos dolog. Elmondtam mi a helyzet es elkuldott vervetelre, vizeletmintat kellett vinnem, szekletet kellett kuldonem es elkuldott hasi ultrahangra. Az elso 3 eredmenye negativ: teljesen egeszseges vagyok, hasi ultrahangot julius vegere (!!!!) kaptam.. Tehat megallapithato hogy idegi alapon van ez a hasmenes (ami kulon bizonyitja hogy pentek delutol kezdve hetfo reggelig semmi bajom). Minden reggel 6-kor kelek, 6:50-ig futkarozok wcre majd 7kor elindulok... Mit tegyek ez ellen? Gimnazista vagyok, nincs semmi oka annak h az iskolaban tartsak valamitol: jo tanulo vagyok es nem zaklat senki... Otlet hogy hogyan kezeljem?:/ 17F
2016. márc. 1. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a #2 válaszomban írtak nem hoznak eredményt, akkor magasnyomású oxigénnel lehet rendbe tenni a dolgaidat.
2016. márc. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!