Van okom félni?
Figyelt kérdés
Ma megállapította az EKG, hogy extrasystolia-m ,szívritmus zavarom van. Eddig is volt , hogy "félredobbant/kihagyott" a szívem , de kb heti egyszer, most viszont percenként egyszer. Pont emiatt mentem a sürgősségire. Holnap lesz egy vérvételem. Ami a leginkább érdekel, hogy úgy érzem , mintha nehezebben jönne be a levegő, meg három mondat elmondása után úgy kapkodom a levegőt, mint 3 emelet lépcsőzés után, meg , mintha egy nagyon kicsi súly lenne a melkasomon. Akinek van szívritmuszavara , találkozott már ezzel az érzéssel? Mitől erősödtek meg ennyire ezek a "kihagyások"? Front talán? Köszönöm2016. febr. 1. 23:11
1/2 anonim válasza:
Szúszá....!
Szerintem most rá is van görcsölve kissé, nemde? Nyugodj meg! Ha holnap lát doki, minden kiderül, addig ne lovald bele magad, hogy nagy baj lehet, mert teljesen kikészíted magad!
Fronttól minden felerősödhet, jól érzed, de ha történt veled valami más, mint eddig, a felfokozott lelkiállapot is okozhatja szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (Lekopogom) Mára már enyhült.:)
2016. febr. 2. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!