Mi lehet velem? Most már nagyon idegesít és félek.
Kb. 1,5 hónapja kezdődött, hogy nagyobb szívdobbanásokat éreztem nyugalmi állapotban. Elmentem orvoshoz, csinált EKG-t, nem látott semmit, vérnyomásom volt kicsit magasabb, de erről tudtam, mert eléggé feszengős vagyok, voltam vérvételen is, az is rendben van.
Sajnos még mostanában is érzem ezeket a szívdobbanásokat, amik eléggé idegesítenek. Plusz még elkezdett fájni a mellkasom középtájt és van, hogy a bal oldalon is néha érzem.
Amikor fizikai munkát végzek, akkor érzem, hogy erősebben ver a szívem, kicsit kellemetlen érzés ez is.
Régebben sokat sportoltam, de mostanában nem merek, nehogy valami történjen közben. Hozzáteszem, hogy régebben sportolás közben nem volt semmi gond, tudtam magam erősen terhelni.
Mielőtt ez az egész kezdődött sokat stresszeltem, idegeskedtem, talán már-már depressziós is voltam/vagyok, de nem szeretném erre fogni.
Kardiológiára csak bő 1 hónap múlva van időpontom, el akarok menni mindenképpen. ( 7 éve voltam szívultrahangon, minden oké volt)
Mi lehet ez? Komoly gond?
21 éves vagyok egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!