Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segitenetek? Ez most torokrak?

Segitenetek? Ez most torokrak?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok es dohanyzom de nem sokat napi szinten csak 1-2 szalat reggel meg ugy suli utan,2 hete megvagyok rendesen fazva mostmar kezdek helyre jonni de a torkom meg reggelente faj es en duzzadtnak erzem de anya szerintem nem az rengeteg valadek jon fel a tudomrol nem gyozok kopkodni es az orrombol is de a mandlam utan van egy olyan kis gob vagy duzzanat nem tudom mi az de elegge feltunt es megijedtem.

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jan. 28. 07:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. De menj el orvoshoz, mert ilyen elhúzódó megfázást már valószínű kezelni kell.
2016. jan. 28. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Úgy látom van egy jókora torokgyulladásod!A manduláid alig látszanak,nincsenek megduzzadva.Próbálj olyan képet csinálni,hogy nyújtsd ki a nyelved és nyisd nyisd szélesre a garatod,mint ásításkor,úgy jobban a torkodba lehet látni.De a gégészeten is meg kéne nézetni,lehet,hogy lejjebb is be van gyulladva.

Különben az én torkom is általában ilyen,idült garatgyulladás.

2016. jan. 28. 07:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Fuu ha tudnatok h beijedtem el fogok menni de addig kezelem itthon magam a gyogyszerrel amit feladott a csaladi orvos meg a multheten mert amugy reggelente faj kicsit es nm fuldoklom vagy ilyesmi szal csak hat jobb ha megkerdezzem minthogy figyelmen kivul hagyjam...
2016. jan. 28. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnyán be van gyulladva a torkod,nézesd meg a gégészeten,ne halogasd tovább.
2016. febr. 1. 07:16
 5/9 A kérdező kommentje:
az van hogy meg mindig megvan es van benne egy feher potty elegge bevagyok szarva...de nem merek menni orvoshoz mert varok mostmar vagy 2 hetig hatha kitisztul ha esetleg kell vervetel....mert nem akarok 2-ara lebukni egyszer mar leszoktam 1 evig.... [link] ha esetleg valaki itt meg jobban ert hozza legyszi irjatok.
2016. márc. 14. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon piros,erezett a torkod,hólyagos a hátsó garatfal.Ezen az utolsó képen csúnyább mint az előzőkön.

Én a helyedben mennék orvoshoz!

2016. márc. 16. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy torokrák,inkább valami fertőzés vagy torokgyulladás.Elég sötét a kép,próbálj csinálni vakuval jobb,élesebb képet.Lehet,antibiotikum kéne,a szopogatós tabletta vagy a sós vizes gargalizálás nem elég.El kellene menned a gégészetre,minél előbb,ne a háziorvoshoz menj.Úgy látom,be van gyulladva az egész garatod.Fáj is nyeléskor?És a manduláid?Van lázad?
2016. márc. 24. 06:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mióta fáj már a torkod?Nem kéne találomra antibiotikumot beszedni,csak amit az orvos felír.A sárgás hólyagok mindenkinek ott vannak,nekem is,csak sok apró,torokgyulladáskor megnagyobbodnak,a doki nem mondott rá semmit.A köhögés,rekedtség miatt,mindenképp el kell menned a gégészetre,hogy megtükrözzék a gégédet.Lehet,be van gyulladva.Nem vészes,ki lehet bírni.Nekem mindig megcsinálják ha odamegyek valamiért.
2016. márc. 26. 08:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Muszaly volt szednem valamit mert annyira fajt hogy a bal mandulam ugy megdagadt h ereztem kivul es amikor nyeltem ma amr lement mar alig faj amikor nyelek este mar csak egyszer ebredtem meg nyugodtabban aludtam de az ezelotti harom nam borzalmas volt alig aludtam valamit osszvissz 2 orat ami tenyleg alvasnak szamitott holnap tudnak fogadni a fulorgegeszeten, a holyagok meg mindig megvannak remelem el fog mulni.
2016. márc. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!