Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elkaptam egy vírust, ami...

Elkaptam egy vírust, ami hányást okoz. Nagyon rossz, hogy legyek jobban? Még a Daedalon-t is kihányom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokat vacsoráztam tegnap és éjjel 2 körül felébredtem és kihánytam. Azóta fennt vagyok, 10 percenként jön rám, de már nincs semmi a gyomromban csak öklendezek. 2 Daedalont is bevettem, de sajnos nem marad meg. Kórház lesz a vége?
2016. jan. 26. 07:17
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
Sajnos ilyenkor még a tiszta víz is kijön az emberből. Enni nem szabad de gondolom nem is kívánod. Jobb esetben gyors lefolyású 1-3 napos de mindenképp orvoshoz kell menni, ő majd eldönti, hogy mennyire súlyos nálad a dolog. Ritkán kell kórházba menni de sajnos néha szükséges a kiszáradás veszélye miatt. Lényeg az, hogy reggel menj orvoshoz. Valószínűleg 1-2 napig ásványvizet és kekszet kell enned.
2016. jan. 26. 07:33
 2/5 anonim válasza:
Nekem a Magne B6 szokott segíteni. de az orvos többet tud.
2016. jan. 26. 07:43
 3/5 szamo77db ***** válasza:
A Daedalont végbélkúp formájában használd, azt nem hányod ki. Elképzelhető, hogy végül kórházba kerülsz, ha nem is hosszú időre. Próbálj diétázni.
2016. jan. 26. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell orvoshoz szaladni ezzel rögtön, és kiszáradni se fogsz ilyen gyorsan, ha alapból egészséges, felnőtt ember vagy. Nagyobb a füstje, mint a lángja.

A Daedalon se jó erre sajnos, az inkább utazási hányingerre van.

Nagyon lassan igyál hideg vizet, de tényleg lassan, mondjuk 10 percenként 1 kortyot. Ha abbamaradt a hányás, nem öklendezel, már tudsz rendesen inni, akkor érdemes gyógyszertárban kapható erre való cuccokkal vagy sportolóknak szánt izotóniás italokkal pótolni az elvesztett elektrolitokat.

Ha tényleg csak egy vírus, akkor nem túl esélyes, hogy kórház legyen a vége, 1-2 nap és jobb lesz.

2016. jan. 26. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!