Bulémiás lennek? Meghanytattam magam. Többedszer van hogy zabalasok törnek rám, azzal magyarázom hogy boldogtalan vagyok. Többi lent?
Figyelt kérdés
Felszedtem5kg-t, ami az en magassagomnal nagyon sok. Ma is egy ilyen zabálás tort ram. Megettem mindent amit itthon talaltam. Elgondolkoztam es Meghanytattam magam. Most lelkiismeret furdalasom van. Az normalis ha faj a nyelvem?2016. jan. 20. 18:57
1/1 anonim válasza:
"A bulímia falási rohamokkal járó kényszerbetegség, melynek során a beteg rövid idő alatt igen nagy mennyiségű étel - jellemzően édesség - elfogyasztására képes. Ez törvényszerűen elhízáshoz vezet, amit elkerülendő a beteg önmagát hánytatja, hashajtókkal vagy eltúlzott fizikai aktivitással él. Hányás után a beteg ismét szenved, az evési kényszernek csupán néhány óráig tud ellenállni, majd ismételten étkezik, és önmagát hánytatja."
Beszélj valakinek erről, mielött túl késő lenne. A bulímia nagyon nem jó, és veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!