Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek tudorakos? (tobbi lent)

Lehetek tudorakos? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Par napja nagyon intenzíven köhögök,folyamatosan szedem a gyógyszert de nem áll el. Egyik nap egy kis hőemelkedésem is volt. Masfel eve körülbelül, hogy dohányzom de nagyon fiatal vagyok meg. Heti 2-3 szál átlagban, de volt mikor hónapokat is kihagytam, de sajnos olyan is akadt mikor egy buliban tobb szal is elfogyott. Tudom kar leírnom mert ugy is csak oltani fog a sok okos felnott, de csak egy 15 eves aggódó gyerek vagyok...

2016. jan. 18. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetsz. Sőt, elméletileg jövő héten lottónyertes is lehetsz. Jó, a tüdőráknak nagyobb az esélye, de a te korodban elég ritka (bár nagy ritkán megtörténik). Egy kivizsgálással biztosra mehetsz, de ez azért még nem valószínű, szóval ne parázz emiatt. A köhögéssel kapcsolatban viszont csak annyit, hogy ha tovább mérgezed a tüdődet a cigivel, akkor majd nosztalgikusan fogsz 10-20 év múlva visszaemlékezni azokra az időkre, amikor még "csak" ennyit köhögtél...

(Egyébként ne a neten, laikusok által diagnosztizáltasd magad, menj orvoshoz, ha rendellenesen működik a szervezeted.)

2016. jan. 18. 01:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet tüdőrákod, semmi nem zárja ki. Viszont annak nem lenne köze a cigihez. Ennyi nem okoz tüdőrákot...

Amúgy lehet nem tűnt fel, de tél van.

Menj el a háziorvosodhoz és kapsz antibiotikumot. Simán elkaptál csak valamit, nem vagy rákos.

2016. jan. 18. 01:30
 3/6 anonim válasza:
az ugy nagyon meredek lenne ha 15 évesen az lenne
2016. jan. 18. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:

gy hűlésebetegség, vagy vírus, köhögés néha hetekig is eltart, de menj el a háziorvoshoz, meghallgatja a tüdődet és felír valamilyen köptetőt, esetleg elküld tüdőröntgenre ha szükséges.

Most ne cigizz.

2016. jan. 18. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanakkora az esélyed a tüdőrákra mint bárki másnak. Amúgy a rák mindenkibe benne van, csak nem alakul ki. De inkább genetikai. Nem a dohányzás miatt alakul ki a rák a dohányzás csak rásegít. Ha nem dohányoznál akkor is kialakulna, csak sokkal később. Vagy talán nem éled meg azt a napot, hogy kialakuljon. :)

Nem hiszem, hogy tüdőrákod lenne. Miért kell köhögésnél azonnal a legrosszabb dologra gondolni. Menj el háziorvoshoz.

2016. jan. 18. 09:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltam haziorvosnal folirt egy antibiotikumot, meg szedem tovabb a koptetos cuccokat. Köszöntem a segítőkész válaszokat:)
2016. jan. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!