Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Veres szeklet napok ota?

Ucantseeme kérdése:

Veres szeklet napok ota?

Figyelt kérdés
20 eves fiu vagyok es arra lettem figyelmes hogy a wc papir piros a veremtol,mitol lehet ez? Ugye nem rak vsgy halalos daganat? Elmulhat magatol?A ver elenkebb piros szinu, kerlek segitsetek :S

2016. jan. 15. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj el a sebészetre ha esetleg kemény széklettől, erőlködéstől aranyér, vagy berepedés, kapsz rá megfelelő kenőcsöt, kúpot, ha hasmenésed van, akkor a háziorvoshoz, mert lehet vírusos hasmenés is.

Piros vér esetén nem gondolnék rákra.

2016. jan. 15. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj! Valoszinu aranyered van! De ha nem mulik, akkor mindenképp orvos!!!!
2016. jan. 15. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni ilyen gyógyfüves teát, ami meglágyítja a székletet. Legalábbis nekem azért vérzett régebben, mert borzasztó száraz volt és felsértette a bőrt. De ha a széklet véres lehet hogy a beleiddel van baj.
2016. jan. 15. 15:55
 4/5 anonim válasza:

Pont előtted írtam ki ugyanilyen kérdést... remélem én is, hogy nem nagy gond, de mindenképp megyek orvoshoz, amint tudok, bár nem tudom hova lenne érdemes a leginkább elmenni, milyen rendelésre.

Viszont most már a hasam is elkezdett fájni, mintha felfújódtam volna, mocorognak a beleim. Remélem nincs összefüggésben.... :S

2016. jan. 15. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) utolso nem lattam a kerdesedte,remeljuk nincs komoly problemank, kivanom a legjobbakat :) koszi megegyszer mindenkinek
2016. jan. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!