Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszatérő véres széklet?

Visszatérő véres széklet?

Figyelt kérdés

Nos nekem már 1-2 éve volt hogy véres volt a székletem (élénk piros és nem csak vérpöttyök, hanem viszonylag sok), aztán egy pár nap alatt elmúlt.

Most nyáron megint vissza jött, de csak egy kevés vérrel, és nehezen tudtam ülni, kellemetlen égető érzést éreztem.

Ez is elmúlt egy hét alatt kb.

Aztán most 1-2 hete visszajött a vér, de most nem érzem azt a kellemetlen érzést, csak mindig élénkpiros vér jön a széklettel.

Mi lehet ez? Menjek el vele orvoshoz, vagy idővel elmúlik?

2015. dec. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Aranyér. Van külső, illetve belső. Amikor csak vér van, valószínű, hogy csak belső aranyered van. Ha egyéb leírt tünetek fenn állnak, akkor külső. Lehet vásárolni rá krémet, illetve van egy detralex nevű gyógyszer, ami segíthet. De azért nem árt orvost kérdezni.
2015. dec. 13. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Krémet hogy használjak, ha belső aranyérről van szó?
2015. dec. 13. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes proktológust felkeresned, mert komolyabb probléma is lehet. Bármi is az, proktológus tudja kezelni. A krém ehhez kevés.
2015. dec. 13. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez aranyér. Rostban gazdag táplálkozás+ elég folyadék. Ha ezt megjegyzed nem fog rosszabbodni a helyzet. Krémet nem árt használni. Az igazi viszont az orvos lenne. Nem fogok álszenteskedni tudom, hogy erre csekély az esély érthető okokból.
2015. dec. 16. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Krémet hogy használjak, ha belső aranyérről van szó?

Nincs ujjad?

2015. dec. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!