Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges hogy a súlyom...

Lehetséges hogy a súlyom miatt érezhető valamely szerv?

Figyelt kérdés
Jobb bordaív alatt érezhető valami izomszerű ha kicsit mélyebbre nyomok.Voltam dokinál is,megvizsgált endoszkóppal(gondolom ez a műszer neve,tudjátok ami olyan zselé segítségével nézi meg a belső szerveket)meg is nyomogatott alaposan mindenhol,hanyatt is,és lábon is,mert mondtam neki hogy csak álló helyzetben érezhető,fájni nem fáj.Kicsit soványabb vagyok a kelleténél,178 cm magas vagyok kb,és alig 60 kg,lehetséges hogy valamely szervem érezhető,vagy valami egyéb?Az epém,a májam,a veséim,hasnyálmirigy,prosztata,gyomor minden egészséges azt mondta.

2016. jan. 12. 14:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A legbiztosabb ha te is elmész ultrahangra, az a tuti. Ha nem találnak semmit meglátod milyen nyugodtan mész majd haza.
2022. jún. 2. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy pont tegnap voltam, nem e végett, hanem másért kellett és minden ok :D szóval tök okés ott ezt érezni.
2022. jún. 3. 15:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Szuper, a lényeg, hogy semmi bajod.
2022. jún. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!