Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A vein stopper visszér kenőcs...

A vein stopper visszér kenőcs az átverés vagy nem?

Figyelt kérdés

#Vein Stopper #visszér kenőcs
2016. jan. 9. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos azt nem tudom, de a Lioton az nem átverés és segít is.
2016. jan. 9. 20:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Eltünteti? Nagyon beteg a lába édesanyámnak.
2016. jan. 9. 20:53
 3/11 luciferko ***** válasza:
Csatlakozom az első véleményhez. Kiegészíteném annyival, hogy a lioton GYÓGYSZER és heparin a hatásokozó. A szervezetnek ez nem elég, mert a SEJTJEINK ÖNMAGUK GYÓGYITJÁK társaikat. A keleti gyógyászattal együtt érző orvosom ajánlatára "VADGESZTENYE LÁBGÉLT" vásároltam és fél évig ALULRÓL FELFELÉ enyhe simítással vittem fel a krémet. KB.: a fele "minőséget" visszament a visszér és 1 hónap alatt a gyulladás már megszünt. Rábíztam magam a SEJTJEIMRE és jó volt, hogy hittem nekik (így 80 évesen).
2016. jan. 9. 20:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt olvasom, az tüneti kezelésre, műtét utáni kezelésre jó.
2016. jan. 9. 21:05
 5/11 luciferko ***** válasza:

Eltüntetésre nagyon fiatalnak kell lennie a panaszosnak, mert az ÖSSZES ÉRRENDSZERÜNK (100 000 KM, 2,5 egyenlítő hossz)karbantartására már fiatalon fel kell készülnünk.

A ""C""vitamin napi 1000 adaggal teszi lehetővé a KOLLAGÉN létrehozását a szervezetünkben, és ez az anyag segít az üreges testrészeink egészséges felépítményének megtartásában.

A Google-ba beütöd a "CELLULÁRIS MEDICÍNA" címet,és ha tudod kinyomtatod, OKÉ olvasmány.

Anyukának pedig ajánlanék VIRÁGPOR fogyasztást, csak megbízható méhésztől. Javulást kívánok: Feribácsi

2016. jan. 9. 21:25
 6/11 luciferko ***** válasza:

Ha a vadgesztenye műtét után jó akkor MŰTÉT ELŐTTI rendbehozatalra miért nem?? Csak akkor lehet valamit "meggyógyítani" ha az beteg, miért nem lehet műtét helyett megelőzni, ha van rá mód??

Említeettem:"C" vitamin, minél több zöld növényi ételt, ha súlyos anyuka, FOGYNI (!) Ebben segíthet (google: Dr EÖRY AJÁNDOK Meridián torna)

2016. jan. 9. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Lábgesztenye krémeket jó ideig alkalmazta, de nem volt hatásos, csak nagyon kis mértékben.

Köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 10. 10:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Ezt is kipróbáljuk:

[link]

2016. jan. 10. 14:19
 9/11 gungasam ***** válasza:
Na, a 8/8 nagyon érdekes mert a receptjében aloa verát sorol fel az elkészítésnél meg oliva olajat ....Most akkor mégis mitől lehetne hiteles?
2016. ápr. 17. 08:08
 10/11 anonim válasza:
Látom már régebbi kiírás, de: édesanyámnak nagyon is bevált a vein stopper! Drága, de nagyon jó.
2016. ápr. 22. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!