Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez személyiségzava...

Szerintetek ez személyiségzavarra utal, vagy csak szimpla átverés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szóval van egy ismerősöm, akivel már nagyon régen beszéltem, egyszerűen elérhetetlen. Régebben, amikor beszéltem vele, azt mondta, hogy minden negatív érzést elnyomott magában, ezáltal alkotott egy démont, akivel kötöttek egy egyezséget. Azt is mondta, hogy néha, amikor belenéz a tükörbe látja ezt a démont, viszont el tudja őt nyomni, de vannak olyan pillanatok, amikor ez a bizonyos démon felülkerekedik rajta. Volt úgy, hogy kábé két hétig fokozatosan el tudtam érni őt, de aztán 2-3 hétig nem tudtam. Most, májusban beszéltem vele utoljára, azóta semmi életjelet nem ad magáról.
2013. aug. 6. 02:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Vagy skizofrén az ismerősöd, vagy idióta humora van.... Én elkerülném a helyedben, az biztos! Mindkét esetre ráfázhatsz.
2013. aug. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!