Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi bajom lehet?

Szerintetek mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, augusztus ota minden honapban megbetegedtem,laz,natha,torokfajas,mandulagyulladas, kohoges (ami azota sem szunt meg),antibiotikumot is szedtem. Tisztaban vagyok vele,h valoszinuleg le van gyengulve az immunrendszerem.

Azonban 1,5 hete bal oldalon az allam alatt megnagyobodott egy nyirokcsomo, nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, viszont aztam elkezdett fajni,nyomasra erzekeny volt. Harom napja pedig este elkapott a kohoges,szinte fuldokoltam ,atvaltot hurutos kohogesre, alig birt felszakadni. Elmentem orvoshoz vett vert,illetve elkuldott tudorontgenre,de az eredmenyek csak keddre varhatoak,en pedig aggodom. Ma reggelre mar az egesz mellkasom es a hatam kozepe is fajt, es meg a natha is elkapott. Sarga kopetet kopok ki,mar amikor sikerul kikopnom.

Az orvossal arra is gyanakszunk,h mivel refluxom van,valoszinu az idezte elo a betegseget..

Mi bajom lehet szerinetek? Tudo gyulladas ugyenem lehet ?Volt mar vki igy?

Koszonom

22/L

2016. jan. 8. 16:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Ma estére már lázam is van 38,3 . Valakinek ötlet?
2016. jan. 9. 17:31
 2/2 anonim válasza:
mi volt a diagnozis?
2016. jan. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!