Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulagyulladás/torokgyulladá...

Mandulagyulladás/torokgyulladás kezelése?

Figyelt kérdés

Péntek óta nagyon fáj a torkom, nem tudok nyelni, enni szinte semmit nem eszem 2 napja, inni is csak nagy nehezen tudok, de már szinte folyik a könnyem közben, annyira fáj a nyelés. A torkom nagyon vörös, csúnya, néha fehér egybefüggő nagy foltok vannak rajta. Péntek óta folyamatosan lázas vagyok, alig akar lemenni az Algopyrin ellenére.

Holnap megyek orvoshoz, ezzel mit fog csinálni? Mivel lehet kezelni ezt? Gondolom antibiotikummal, na de azt tuti nem tudom lenyelni, még az Algopyrint is csak széttördelve tudom lenyelni, semmi szilárd nem megy le a torkomon :(

2016. jan. 3. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Borogasd be a torkodat állott vizes ruhával. Valószínű gennyes mandulagyulladásod van. Antibiotikum kellene rá minél hamarabb. Ha tudtok hívjatok ügyeletet.
2016. jan. 3. 17:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Ügyeletet nem tudok hívni, holnap délután tudok menni orvoshoz legkorábban, mert akkor rendel a háziorvosom :/
2016. jan. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!