Összetörtem egy energiatakarékos izzót a konyhába, mi a teendő?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy higanytartalma van, megnéztem egy másikon (ugyanennél a típusnál) 2mg>Hg. Sajnos még csak kén por sincs a közelben. Összesöpörtem a szilánkokat, majd felporszívóztam de természetesen nem láttam sehol azt a gombostűfejnyi higanycseppet, ami benne volt. Mire számítsak?2015. dec. 29. 08:31
1/7 anonim válasza:
Mindenki meg fog halni!
Előbb-utóbb.
Nem most.
Nem attól a higanytól.
2/7 anonim válasza:
Csinálj egy 15 perces szellőztetést és a törmeléket vidd a hulladékgyűjtőbe, porszívózni nem lett volna szabad, a porzsákot is tedd a törmelékkel együtt egy lezárt zacskóba.
3/7 A kérdező kommentje:
És lesz valami bajom hosszú távon? Vagy tényleg ahhoz sokkal többet kell összetörni egy légtérben?
2015. dec. 29. 08:57
4/7 anonim válasza:
Hagyd el a szobát arra a 15 percre amíg szellőztetsz, nem hiszem, hogy bajod lesz, tudod mennyi higanyos hőmérőt törtünk mi gyerek korunkban, még itt vagyunk. :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Utolsó! Végülis beszereztem kénport, ezt szétszórtam és összesöpörtem minden irányba. Talán ezzel nem fogok ártani.
2015. dec. 29. 09:59
6/7 anonim válasza:
Ahogy írta az első, hosszú távon mindenki meghal. Ez tekinthető bajnak?
Szerintem nem.
Bizonyára létezik közel tökéletes takarítási mód ilyen esetre. Burkoltan ez a kérdés, vagy mi?
Minek?
7/7 anonim válasza:
Ennél nagyobb problémád soha ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!