Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, sokat voltam beteg az elmúlt évben és most is még az vagyok. Szeptemberbe nagyon sokat romlott az állapotom, a szívemmel volta gondok, ezért elég sok vizsgálatra kellett mennem.
Az egyetemen minden előadás és gyakorlat katalógusos, és néhány tárgyba már a hiányzásaim meghaladták a megengedett 3-at.
Ezeket a tárgyakat tudom teljesíteni, minden tananyagot pótolni, viszont ha így nem akarják aláírni majd, mit tudok vele tenni?
Ja igen. Egészségügyi egyetemen tanulok.
2015. nov. 5. 10:10
1/1 szamo77db válasza:
Orvosi igazolást nem szoktál vinni, amikor mulasztasz? Talán lehetne évkihagyást kérni, hogy rendesen ki tudjanak vizsgálni, terápiát beállítani és ha minden jól megy, jövőre újrakezdeni ezt az évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!