Naponta bedugul az orrom? (többi lent)
Figyelt kérdés
3 hete beteg voltam, sima taknyosság és köhögés. Ha bedugult az orrom, nasivinnal kidugítottam. Mára csak az orrdugulás maradt meg semmi más. Éjszakánként ha olyan kedve van mindkettő orrom bedugul, aztán se ki se be, csak nasivinnal tudom kidugítani. Olyan idegesítő, ma már gőzöltem is, hát nem segített sokat. Az egyik orrlyukam még mindig el van tömődve. Mitől lehet ez? Nektek volt már ilyen? Mit tettetek, hogy elmúljon az orrdugulás?2015. dec. 27. 20:58
1/2 anonim válasza:
Hagyd abba a Nasivint! Dobd is ki, még ma. Az orrcseppektől észrevétlenül lehet függővé lenni és hosszútávon nem tesznek jót. Tapasztalat.
Az orrdugulásra inkább az egyszerű módszereket (vietnámi balzsam, konyhasós vagy tengeris sós oldat használata, lámpázás, kamillás gőzölés stb.), amíg vissza nem áll a szervezeted egyensúlya.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ma már direkt nem fújtam az orroba, márcsak azért sem :D egész életembe kb. másodszor vagy harmadszor használtam orr sprayt...eddig nem igazán, nem is vagyok a híve, de amikor aludni nem tudok az idegesítő. Köszi, a kammillás gőzölést pedig folytatom ;)
2015. dec. 27. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!