Mellkasi fájdalom, bal kéz fájása mitől lehet, ha nem szív eredetű?
Figyelt kérdés
Egy éve már előfordult, akkor elmentem az orvoshoz, azt mondta, hogy a szívem rendben van. Tavasszal megint volt, de pár nap múlva elmúlt. Egy hete megint éreztem. Olvastam, hogy mellkasi fájdalom lehet mozgásszervi eredetű is, de a bal kéz fájdalma is utalhat erre?2015. dec. 27. 19:24
1/2 anonim válasza:
Balkezes vagy, vagy jobbkezes? :)
A mellkasi fájdalom onnan is lehet, hogy magas vagy és sokat görnyedsz íróasztalnál, keveset mozogsz. És lehet símán pszichés is: szomatizációnak hívják a jelenséget. Miért félsz a szívinfarktustól? Valakid meghalt ebben, esetleg nemrégen? (Ebben az esetben gyász van mögötte.)
2/2 A kérdező kommentje:
Jobbkezes vagyok :)
Nem, nem halt meg senkim infarktusban, de az ember megijed ezektől a tünetektől.
2015. dec. 27. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!