Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Diszkalkulia, valaki küzdd...

Diszkalkulia, valaki küzdd ilyen betegséggel, nektek mik a tüneteiket? 16/L

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen nem megy a matek, minden másból kitűnő vagyok, egyedül a fizikai számolási feladatokkal gyűlik meg még a bajom.

Dolgozat előtt felkészülök, meg tudom oldani a feladatokat, másnapra elfelejtem.

Matektanárhoz járok, gyakorlok, és múltkor úgy mentem el a dolgozatra,h na most tuti meg van a kettes..Egyes lett..

Nem tudok fejben számolni, térképeken nem igazodom el..Viszont az idegennyelvek jól mennek, a humán tantárgyak terén pedig több sikert is elértem már.

Tehát ne gondoljátok, hogy lusta vagyok és próbálom elhitetni magammal, hogy diszkalkuliám van.Igyekszem matekból is jól teljesíteni, de egyszerűen nem megy.

Szerintetek?

2015. dec. 26. 20:06
 1/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Szerinrm menj el a területileg illetékes nevelési tanácsadóba és pontosan meg fogják mondani. A diszkalkulia nem betegség. Viszont ha szakvéleményed van róla, felmentést és/vagy könn,ítést kapsz bizonyos területeken.
2015. dec. 26. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Annál mi a gond, ha csak a matek megy. Nehezen adja vissza a szöveges tantárgyakat ?
2015. dec. 26. 20:23
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Diszlexia - szövegértés nehézsége. Ez vonatkozik matekban a szöveges feladatokra is.
2015. dec. 26. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy diszkalkuliás vagy. Kezdheted a Nevelési Tanácsadóban, vagy a háziorvosnál is.
2015. dec. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!