Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS Mit tehetnék még hétfőig...

SOS Mit tehetnék még hétfőig felfázás szerű tünetekkel?

Figyelt kérdés

24-ről 25-re éjjel állandóan pisilnem kellett, és fájdalmas érzés a vizeletürítés. Az alhasam is hol fáj hol nem, de ez lehet a ciklus miatt is.

Gondolom ehhez vizeletvizsgálat kellene, esetleg labor, erre legkorábban hétfőn van esélyem. GOndolokodtam ügyeleten is, de ez nem sürgősségi, szerintem senki nem foglalkozik ilyesmivel most egy kórházban...

Cickafarkfű teám van itthon, azzal csináltam ülőfürdőt, ez enyhíti valamennyire a tüneteket, de nem oldotta meg eddig a problémát.

Ráadásul babát szeretnénk, és épp nem is tudom, hogy útban van vagy nincs, mert csak szilveszter környékén fog kiderülni...

Mit tehetnék (még)?

2015. dec. 26. 09:23
 1/3 gömbicica ***** válasza:

hogy vizeletproblémád van-e, azt szemmel is részint meg tudod állapitani.

Tiszta átlátszó üvegbe pisilj bele és nézd meg fénynél, hogy milyen.

kristálytiszta, zavaros, üledékes.

a friss vizeletet nézd meg, mert az állott már másként mutat.

ha netán nagyon zavaros, akkor szerintem nyugodtan menj be az ügyeletre a kis üvegeddel, talán tesztjük is van ilyesmire, és irnak fel valami antibiotikumot.

de feltéelenül mondd meg, hogy lehet, hogy várandós vagy!!

nehogy a leendő kicsidnek baja legyen :)

2015. dec. 26. 10:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Végül telefonon beszéltem az ügyelettel.

Adtak néhány jó tanácsot, próbálom kúrálni magam és ha holnapra sem lesz egyértelműen jobb, akkor elmegyek dokihoz, megmondták hol van urológiai ügyelet, ott UH-t és labort is tudnak csinálni.

2015. dec. 26. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Végül ma elmentem az ügyeletre, és még jó. Állítólag véres, gennyes-és fehérjetartalmú volt a vizelet (mikroszkóppal látszott csak, én szemmel nem láttam semmit...

Hólyaghurut, kaptam antibiotikumot.

2015. dec. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!