Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség?

Ez milyen betegség?

Figyelt kérdés
Nos az van hogy két oldalt fáj a vesém, mármint ha lehet fájdalomnak nevezni...10/1 de ha lenne ez alatt akkor kisebb lenne a számozás,a vizelés gyakori volt és néha meleg erős szagú de ezeket sikerült megszüntetnem meleg teával. Néha úgy érzem mintha korogna ,bár szerintem a gyomrom.A Lényeg fáj és félek,viszont az orvoshoz azért nem mentem el mert nem egyszer néztek szó szerint bolondnak. És jobb lenne tudni valamit előtte mint odaállni és mondani a magamét...Aztán lenne a lenéző szöveg. Amúgy már évek óta fáj csak hát most olvastam utána...Ám kövér vagyok lehet csak derék fájdalom ? Viszont az erősebb nem ? Lehet csak megfáztam? De nem folyik az orom. Se láz se hányinger.

2015. nov. 26. 04:20
 1/7 gömbicica ***** válasza:

szia.

jó lenne ha kérdésekhez mindenki irna kort, nemet!!!

olyan katyvaszt irtál össze, ember legyen a talpán aki a fentiekből diagnosztizálni tudna :( :(

10/1-nél is kisebb a fájdalom. néha meleg erős szagu, ugy érzed mintha korogna, bár szerinted a gyomrod :( :(

mind emellett félsz, hogy bolondnak néznek az orvosnál.

ráadásul évek óta fáj!!!

hát lehet hogy tényleg valami probléma van a fejedben ne haragudj :( :(

ha nekem évek óta fáj valamim, akkor nem itt nyüglődök :(

a vizelet akkor normális, ha világos szalmasárga. a szaga attól függ, hogyan táplálkozol, mennyi vizet ittál.

vegyél egy tiszta üveget, abba pisilj bele, és nézd meg, hogy milyen. vannak-e benne lebegőanyagok, mennyire tiszta.

ha világos és átlátszó, nincs üledék sem, akkor szerintem nem vese eredetü.

2015. nov. 26. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
1# tájékozódni szeretne, nem ismerkedni!
2015. nov. 26. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináltass vizeletvizsgálatot. Háziorvos beutal. Ha ez nem tetszik, vegyél a patikában vizelet gyorstesztet, ami kimutatja a fehérjét, vért, stb. Kb 800 forint.
2015. nov. 26. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz :) Es igazad van elnézést csak fèlek.
2015. nov. 27. 22:42
 5/7 gömbicica ***** válasza:

"1# tájékozódni szeretne, nem ismerkedni!j"

ne viccelj már. azt hittem pedig!!!

nők és férfiak léteznek, fiatalok és idősebb korosztály létezik.

mindegyiknek más problémája lehet!! gondold már végig!!!

az orvoslás is jó lenne, ha nem darab, darab módján kezelne, hanem az embert magát nézné mindenestől.

minden egyes ember más. a bajok gyökere sem ugyan az.

hát már tökre bocsánat, hogy kérdezni mertem!!!

2015. nov. 28. 08:33
 6/7 A kérdező kommentje:
22 him na ...
2015. nov. 28. 14:34
 7/7 A kérdező kommentje:
2015. nov. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!