Bal oldalon nagyon görcsöl a hasam de mitől?
Figyelt kérdés
Ma reggel kezdődött. Reggel még semmi bajom nem volt de aztán ettem egy mandarint rá 5 perc mulva ugy el kezdett görcsölni a bal bordám alatt a hasam hogy nagyon rosszul lettem. És ugy éreztem mennem kell a wc-re, sikerült is de azóta nem kellett mennem. De a görcs megmaradt. Ha megyek akkor is fáj aha mozgok akkor is fáj erősen görcsöl nyilal. Orvosnál voltam irt görcsoldót beutalt ultrahangra de itt felénk hónapokat kell várni az UH-ra. Olvasgattam mi lehet de nem találtam semmit. Esetleg hasnyálmirigy gyulladás? vagy gyomor fekély lehet? köszönöm előre is a válaszokat.2015. dec. 23. 18:16
2/3 A kérdező kommentje:
22/L
2015. dec. 23. 22:15
3/3 anonim válasza:
Ha kb. 2 héttel ezelőtt volt a menzeszed első napja, akkor a peteérés miatt fáj a hasad. Nekem még a vesémbe, gyomromig, bordákig is képes kisugározni a fájdalom olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!