Lehetséges, hogy ez agyhártyagyulladás?
22 éves lány vagyok, 2 napja gennyes mandulagyulladásom van, merevnek érzem a tarkóm, fáj a fejem hátul, illetve oldalt, a füleim mögött, és amikor lehajolok belelüktet..Bár kellemetlen, de azért annyira nem fáj, hogy nyavalyogjak miatta..Az erőmmel úgy ahogy minden rendben,(egy kis nyűgősségen kívűl) ma is voltam nagybevásárláson...Hőemelkedésem tegnap este volt. (37,8), de az antibiotikum (Phenoxymethyl Penicillin) bevétele után már majdnem egyből le is ment..Viszont ami gyanús nekem, az az, hogy anyukám két nagyujján megjelentek nyomásra nem halványodó bőrbevérzések,(emellett szédül) illetve apum egyik szemén is van bevérzés..Bár mindenki azt állítja, hogy ha agyhártyagyulladásom lenne, akkor semmihez nem lenne erőm, étvágyam sem lenne, és kb beszélni sem tudnék...Én ennek ellenére mégis nagyon aggódom..A szüleim semmibe veszik, röhögnek az egészen, hiszen ők is azt állítják, hogy ha agyhártyagyulladásom lenne, akkor semmihez sem lenne erőm..Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!