Ez agyhártyagyulladás lehet?
Figyelt kérdés
Inkább homloktájékon fáj a fejem, az egész fejemet nehéznek érzem. Családban most volt lázzal járó köhögést okozó influenza vagy valami vírus. Én nem kaptam el, de zavarnak ezek a riasztó tünetek. Lázam nincs, hőemelkedés is néha fordul elő, az is 37-37.3 között van. Enni rendesen eszek.2014. febr. 17. 12:09
1/3 anonim válasza:
Ez ugyan nem. Ezt kérlek szépen fejfájásnak hívják. Az agyhártyagyulladással olyan súlyos fejfájás jár, hogy sikítva rohannál az ügyeletre, hidd el, azt nem tévesztenéd össze semmivel. Enni biztos nem ennél :) Plusz tipikus rá nézve egy tarkótünet (kötött tarkó), ami szintén nincs neked, mert azt se lehet eltéveszteni.
2/3 anonim válasza:
Ja, és szerintem várd néhány napon belül azt az influenzát, mert sztem elkapod.
3/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy te is beteg (náthás) leszel, előtte szokott fájni a homlok pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!