Ez lehet agyhártyagyulladás vagy talyog? (SŰRGŐS)
Nem vagy te egy kicsit hipochonder?
Egyáltalán minek szedsz csak úgy be antibiotikumot? Tedd el azokat a gyógyszereket, nyisd ki az ablakot, szívj pár mély levegőt és menjél aludni.
Hallod, ha én számolnám, hányszor szorított a fejem, tarkóm, tüdőm vesém akármim...:D Ezek mind nem jelentenek semmit, max annyit hogy dolgozik a tested, nadehát az mindig dolgozik. Mert épp kaját emészt, f!ngani készül, vagy jön a hidegfront. Tényleg, jön a hidegfront, az egész háznak fáj a feje, lehet neked is ez a bajod. Mindenesetre nem kell mindenféle gyógyszert bevegyél, max algoflexet. Jah és az orvosokat se kéne boldogítanod, hogy ilyesmikre CT-t kérsz meg ilyenek...:D Szóval na. Legyél már normális. Én se vagyok az mert még itt lógok és válaszolgatok, de én meg aludni vagyok képtelen:D
Jah, és te magad írod le, hogy:
1- lázad nincsen
2- antibogyóval a maradék baktériumjaid is kiölted szóval az sincs
3- ct, vizelet nem mutat semmit, ellenben:
1- hányinger, fejfájás
2- megfáztál, torokgyuszid van,
ez meg annyit jelent, hogy itt a tél, jön az influ szezon:D ennyi, ezen mindenki túlesik. ahogy jött, úgy elmúlik. edd a mebucaint, mézet, teát, algoflexet, öblögess, de ha lázad nincs akkor már úgyse lehet olyan durva. na jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!