Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi baja lehet az ovis kisfiamnak?

Mi baja lehet az ovis kisfiamnak?

Figyelt kérdés
2napja kezte el,hogy ő fáradt.Nem kell fel,nem játszik.Csak fekszik,sír hogy fáradt,nem alszik többet mint máskor.Azon kívűl semmien tűnete nincs.Ma elvittem a drága doktorunkhoz,aki azt monta semmi baja,biztos nem akar oviba menni.Holott pedig ma is akart,de mikor öltöztettem olyan kokatag volt,hogy nem engettem el.És még azt is monta biztos beverte a fejét,nem e látta valaki hogy el ájult.Gondoltam mi van...a nap 24órájába figyelem.Haza küldött hogy mérjem meg nem e lázas és reggel mutasam meg neki a gyereket.Mintha magamtól nem teném mérném.Elegem van hogy bizonytalanul hagyott...Helyes írásért bocs.:-S
2015. dec. 1. 22:31
 1/2 Vicus Maxima válasza:

Bocs, de a gyerekorvosod egy idióta ha nem vizsgálja ki a gyereket.

A fáradtságnak rengeteg oka lehet. Az alvászavartól az elég durva betegségekig (de ezek nagyon ritkák). Ne ijedj meg, a leggyakoribb az alvászavar, vagy valami fertőzés, esetleg valami tüdővel kapcsolatos dolog pl. tüdőgyulladás, allergia, asztma.

Legalább 10 órát kell aludnia. Figyeld meg alvás közben, ha nyugtalanul alszik, horkol, vagy valami más zavarhatja, akkor az lehet a probléma. Az is kérdés, hogy az oviban is megfelelően alszik-e. Valamint az egészséges étkezés is fontos ebben az esetben.

Ennyit tudok erről, de a google talán többet tud.

Viszont egy jó orvost nem lehet helyettesíteni.

2015. dec. 2. 02:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Este alszik rendesen.Csak nappal nem,egész nap fekszik.Ma visszavittem dokihoz,szerinte holnap menyen oviba.Kivancsi leszek mikor hívnak,hogy menyek érte mert beteg.:-S
2015. dec. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!