Szerintetek van okom komolyan aggódni?
Egy ideje azt vettem észre,hogy reggel,amikor felkelek köhögőroham jön rám,és berekedek. A rekedtség szinte egész nap kitart,van hogy napközben elmúlik,de sokszor kell köszörülni a torkomat.
Egyébként nem fáj a torkom,csak olyan mintha marná valami. Savam nincs,vagyis eddig nem tudtam róla,hogy lenne... ugyanakkor hpv-t dignosztizáltak nálam a nőgyógyászaton,amit a megfelelő lépésekkel kezelünk...
Nagyon zavar,főleg így,hogy elkezdtem olvasgatni a témáról,és a torokrák tüneteit dobta fel a kereső rögtön.
Nem dohányzom,és éjszaka sincs gondom a köhögéssel.
Néha pedig fájdalom nyilall a fülembe.
Jövőhéten megyek a fül-orr gégészetre,de addigis hátha tud valaki írni valami hasznosat,amit előre is köszönök!!!
24/N
Lehet allergia is, vagy pl reflux, nekem is úgy kezdődött , hogy sokáig rekedt voltam, de akkor még nem éreztem a savat.
Majd a fül-orr-gégészeten kiderül, hogy mi a gond, ha sav okozza, akkor azt is észreveszi az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!