Braunito kérdése:
Mire lehet számítani? Mennyire van nagy gáz,
Figyelt kérdés
Teljesen őszinte leszek! 1 éve volt hörghurutom amit nem kezeltem ki, és azóta a panaszaim megmaradtak: köhögés , köpet ürítés,( átlátszó legtöbbször, de szokott érdekes barnás darabok is lenni benne,és néha ragasztó szerű sűrű váladék) krákogás , sípoló hang kíséri a légzést, fizikai termelésre vegyesen reagálok, kb ennyi. Ezt leírva bevallom ijesztő :(( 24 éves férfi vagyok, sportos testalkatú. Az írtam az elején őszinte leszek!10 évig füveztem és dohanyoztam ezeket kb 3 hónapja teljesen abbahagytam. :( kivizsgálásra 7 nap múlva megyek , idő pontra de már nem bírok magammal és szeretnék meghallgatni pár véleményt. Mivel komoly dologról van szó , komoly választ is szeretnék. Köszönöm.2015. nov. 17. 22:35
1/3 szamo77db válasza:
Nem vagyok orvos, de amiket itt leírtál, arra azt mondom neked, hogy baromira ártottál magadnak. És ezt nagyon komolyan gondolom!
2/3 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom hogy ártottam az egészségemnek , de szerinted a tüneteim alapján gondolhatok nagyon komoly bajra? A neten azt olvasom hogy valószínű fenn áll a copd, és más súlyos tüdőbetegségek. Neked mi a véleményed?
2015. nov. 18. 18:12
3/3 szamo77db válasza:
Szerintem mindent dobjál el, amit próbáltál, használtál. És jó lenne elmenni a tüdőgondozóba, egy mellkas rtg-re és egy légzésfunkcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!