Vakbél vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves lány vagyok tegnap előtt iszonyatosan begörcsöltem először a bal oldalam aztán végig a jobb oldalt az alhasam fájt ultrahang nem mutatott ki semmit csak gyulladás van a szervezetemben vérvétel alapján.. hánytam egyszer de semmi több.Kórházból tegnap hazaengedtek mert infúzió hatására csökkent a tünetem. Körülbelül 3 hete voltam együtt a barátommal de védekeztünk is óvszerrrel. A gumi nem szakadt ki. Kórházban kérdezték,hogy lehetek e terhes de mondtam,hogy valószínű,hogy nem de azért félek ettől. Előfordulhat e hogy terhes vagyok? Holnap után veszek tesztet de eléggé félek:S2015. nov. 15. 09:51
1/4 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de simán lehet a gyulladástól is.
Nem csináltak hüvelykenet tenyésztést? Az ultrahang nem mutatott ki semmit?
Mert simán okozhatja egy petefészek gyulladás is a tüneteidet, azt meg baromira kezelni kéne!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csináltak semmiféle nőgyógyászati vizsgát semmi tenyésztést.Hozzáteszem múlthéten múlt el a mensim egy héttel utána amikor a barátommal együtt voltam.Az ultrahang sem mutatott ki semmit. az orvos ahogy tapogatott iszonyatosan fájt nyomásra is jobb oldalt de jegeltem illetve vizesruháztam és kb 2 nap alatt elmúlt... nagyon remélem,hogy nem terhesség hiszen mindig védekezünk..
2015. nov. 15. 10:04
4/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom,,egyszerűen csak megszűnt a fájdalom.. baba sem volt a dologban.. a kórházban sem mondtak semmit,hazaküldtek egy inekció után
2016. okt. 30. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!