Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség ez, kell e...

Milyen betegség ez, kell e aggódnom?

Figyelt kérdés

Az egész kb 3 napja kezdődött, egy este a munkából hazaérve egyből az ágynak estem, reggelre 39,8 as lázam volt.

Fejfájás, étvágytalanság, időnként enyhe hányinger, hideg rázás. 6 óránként bevettem egy algopirint, így a nap hátra levő részében már csak 37-38 fok között ingadozott.

Másnapra elmúlt a fejfájásom, viszont enni még mindig nem tudtam, Maximum pár szelet vajas kenyeret. A lázamat továbbra sem sikerült 37,5 alá vinni, de szerencsére 38,5 fölé se ment. A nap végére az eddigi bajaimhoz csatlakozott a hasmenés is, először normál formájában, később már teljesen vizesen. Olyan mintha a fenekemen pisilnék.

Ma reggelre ébredés után egyből megint szaladás volt a wc-re. Maradt a 37-38 fokos láz. Fejfájás, étvágy nincs, enyhe hányinger van, egy falatot sem tudtam reggelizni (normál esetben mindig rendesen megreggelizek). Ma eddig összesen 3x voltam wc-n, mind a 3 alkalommal teljesen vizes hasmenés. Valamint napközben időnként elkezdett görcsölni a hasam.

Ezekben a napokban alig tudtam enni valamit, házi sült krumpli, vajas kenyér, alma, citrom.

Így, hogy már lassan 3.ik napja állandó a lázam, kezdek aggódni.

2015. nov. 12. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet valamilyen vírusos dolog, menj el a háziorvoshoz, felír majd gyógyszert.

Szigorú diéta kell, nem szabad enni ilyeneket, mint sült krumpli, vajas kenyér. Pár napig sós ropi, kétszersült, sós vízben főtt krumpli, sok folyadék szénsavmentes ásványvíz, tea.

2015. nov. 12. 16:00
 2/4 szamo77db ***** válasza:
Nekem idén tavasszal ment a hasam heteken át. Végül a háziorvosom elküldött széklettenyésztésre. Valamilyen kórokozó ki is tenyészett a székletemből. Ezután célzottan lehetett menni ellene, kaptam gyógyszert és 6 nap alatt elmúlt az egész. Szerintem neked is célszerű lenne egy ilyen kitenyésztést csináltatni, mert így csak vaktában lövöldözik az orvos is. Hiszen nincs diagnózis egyelőre. És a láz is aggasztó, nekem nem volt. Járj a végére ennek a dolognak feltétlenül!
2015. nov. 12. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos beettél valamit. Hagyni kell a szervezetnek időt, hogy rendbe tegye magát. A lázat sem kell 38 fok alá húzatni, lázas állapotban gyorsabb a gyógyulás.
2015. nov. 12. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A magas láz miatt feltétlen menj orvoshoz, utána kell járni, hogy mi okozza a hasmenést, vírus, baci, stb.
2015. nov. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!