Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rosszúl vagyok a tűtől?

Rosszúl vagyok a tűtől?

Figyelt kérdés
Mit csináljak éjszakánként sokat álmodok arról,hogy branül van a kezemben,vért vesznek stb. Azóta ha esetleg erről beszélnek összegörnyedek és megfogom a kezemnél a hajlatot. Ha rágondolok sírógörcsöm van. Mai éjszaka majdnem sírtam is. Most kezdődött nem régen nálam. Sose voltam ennyire így. Februárban voltam kórházba baranül volt a kezembe vért vettek elájultam. Most is félig öszegörnyedve irtam le. Mit csináljak,nagyon rossz?!

2015. nov. 6. 14:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Igazából mikor bármilyen oltást kapok nem félek annyira. És utána sincs bajom.
2015. nov. 6. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
pszichológus
2015. nov. 6. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
ezen belül? Mitől lehet? Miért van ez velem?
2015. nov. 6. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
fóbia, bár kicsit fura, hogy a félelmet kiváltó adott helyzetet jól viseled (néha), általában a fóbiások az összes parás szituban azonnal rosszul lesznek és szerintem is fordulj pszichológushoz.
2015. nov. 6. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez. Tűiszony. Annyira, hogy varrni sem tudok.

Vért még sosem vettek tőlem, pedig már 30 éves vagyok. Még a vércsoportomat sem tudjuk. Egyszer megpróbáltam rávenni magam, de amikor meglett egy időpont, onnantól kezdve nem tudtam aludni, dolgozni, semmit... úgyhogy lemondtam, és annyiban hagytam. Már ennek is több mint egy éve, azóta nem próbálkoztam újra.

Szerintem tőlem sosem fognak vért venni...

Amúgy a "rosszul" az nem hosszú ú...

2015. nov. 6. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Véletlen írtam hosszú ú-val :)
2015. nov. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!