Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem tudok enni?

Miért nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja tart nálam ez, hogy reggel felkelek egyáltalán nem vagyok éhes csak muszájból eszem mert iskolába kell mennem. A délelőttöt kibírom anélkül, hogy az iskolába bármit is ennék, de néha azért eszem egy fél szendvicset, hogy legyen valami a gyomromba. Ebédre eszek egy kisebb tányér kaját amikor haza érek az iskolából, de akkor sem vagyok úgy kiéhezve mint régen. Legközelebb csak vacsorát eszek olyan este 8-9 körül. Nassolni nem is tudok napközbe mert egyszerűen nem tudom megenni, pedig nagyon imádom a finom kajákat. Régen annyit ettem, szeretnék újra jókat enni végre. :( Nagyon el vagyok keseredve, mert alapból a 162 cm-m mellé 47 kg volt a súlyom amikor tudtam rendesen enni, ma már a 46 kg-t se érem el. :( Több okból is rosszul érzem magam emiatt, félek, hogy anorexiás leszek meg enni is annyira szeretnék már. :( Valaki nem tudja, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 4. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szedjél Béres cseppet, ez nagyon jó étvágyat csinál garantáltan. B vitamin hiányod lehet. B-MAX vitamint kapsz a DM-ben.
2015. nov. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!