Nem tudok enni három napja! Mitől?
Figyelt kérdés
Ha mégis próbálok valamit ledugni a torkomon, hihetetlen hányingerem lesz, szédüléssel, és hasmenéssel! Remeg olyankor a lábam, mintha eltűnne az erőm! Nem ettem semmi különöset három nappal ezelőtt sem. Inni iszok, attól nem vagyok rosszul. Semmi nem megy le a torkomon, turmixot is próbáltam már. Még az imádott ételek sem. Csak erre valami gyors megoldást kell találni, mert csak fekve nem olyan gáz a hányingerem, de egy kétéves mellett ezt nem tudom megtenni. Ja, fogamzásgátlót szedek, már több mint másfél éve.2015. szept. 1. 14:20
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem a vírus lesz. Azért jönne ki minden, amit próbálsz enni. Pár nap és elmúllik, próbálj szőlőlevet inni, meg vizet csak pár kortyot, ne sokat egyezerre mert kiszáradsz. Csak vigyázz mert ha ez tényleg a hányós-hasmenős vírus a pici is elkapja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már estem át ilyenen, csak akkor nem volt ilyen durva, pedig akkor infektológián is feküdtem miatta, de hálistennek a tökmag nem kapta el! Remélem most is így lesz
2015. szept. 1. 14:45
3/4 szamo77db válasza:
Ez a bolond forró nyár mindenkit annyira megvisel. Lehet, ha elmúlik a hőség, te is rendbe jössz! De ha nem rendeződik, fordulj orvoshoz. És rengeteg folyadék, ne feledd!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! De mára már jobb lett! Valószínűleg valami három napos vírus lehetett tegnapi utolsó nappal! Este mar tudtam enni, semmi bajom nem volt, és a hasmenésem is elmúlt. :)
2015. szept. 2. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!