Három napja tartó borzasztó hasmenés. Mi csináljak?
Figyelt kérdés
Normafloret szedtem, de mintha nem használna. Vízszerű, nem javul és így nem lehet elmenni itthonról, pedig kéne. 3 napja nem ettem, csak reszelt almát2014. aug. 3. 12:53
1/11 anonim válasza:
Ha van láz vagy hőemelkedés, akkor orvos. Ha nincs, akkor Bolus adstrigens és széntabletta, fekete tea (ha van, akkor diólevél tea). Száraz keksz vagy kétszersült, főtt krumpli sózva.
2/11 anonim válasza:
Nekem az szokott hasznalni,mikor megeszek egy kiskanal kávet,osszeragom es iszom ra egy pohar vizet.
3/11 anonim válasza:
orvos, akár lázas vagy, akár nem ill igyál sós-cukros vizet a kiszáradás ellen (pl kóla (nem light) csak rázd ki belőle a szénsavat vagy tea cukorral és kis sóval)
4/11 anonim válasza:
Kaveba tegyel egy kis ecetet. Borzasztó ize van, de hat.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,láz nincs, semmi más tünet nincs. A Normafloret hagyom, az talán nem is jó.
A kávé ecettel? hát nem biztos, hogy megy.. külön nem lehet? Most ettem ropit a sópótlásért.
Vajon a só CL tartalma fertőtlenít is??
2014. aug. 3. 13:17
6/11 anonim válasza:
Mindenképp keresd fel háziorvosod, "ő az iparos"! Addig is széntabletta. Sok folyadék! - de a colát nem javaslom, hiszen abban rengeteg "jó" anyag van (Többek közt foszforsav), ami miatt jó rozsda eltávolítására, WC-csésze tisztítására, vízkövesedés megszüntetésére, csempe megtisztítására. Hasmenés ellen én nem innám.
7/11 anonim válasza:
Aktív széntabletta.Segít felszívni a felesleges folyadékot.
8/11 anonim válasza:
Almát? egyél rizst inkább szerintem.
9/11 anonim válasza:
"de a colát nem javaslom... Hasmenés ellen én nem innám."
nem is hasmenés ellen kell inni, hanem kiszáradás elkerülésére...mellesleg az orvosom javasolta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!