Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Három napja tartó borzasztó...

Három napja tartó borzasztó hasmenés. Mi csináljak?

Figyelt kérdés
Normafloret szedtem, de mintha nem használna. Vízszerű, nem javul és így nem lehet elmenni itthonról, pedig kéne. 3 napja nem ettem, csak reszelt almát

2014. aug. 3. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha van láz vagy hőemelkedés, akkor orvos. Ha nincs, akkor Bolus adstrigens és széntabletta, fekete tea (ha van, akkor diólevél tea). Száraz keksz vagy kétszersült, főtt krumpli sózva.
2014. aug. 3. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem az szokott hasznalni,mikor megeszek egy kiskanal kávet,osszeragom es iszom ra egy pohar vizet.
2014. aug. 3. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
orvos, akár lázas vagy, akár nem ill igyál sós-cukros vizet a kiszáradás ellen (pl kóla (nem light) csak rázd ki belőle a szénsavat vagy tea cukorral és kis sóval)
2014. aug. 3. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Kaveba tegyel egy kis ecetet. Borzasztó ize van, de hat.
2014. aug. 3. 13:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,láz nincs, semmi más tünet nincs. A Normafloret hagyom, az talán nem is jó.

A kávé ecettel? hát nem biztos, hogy megy.. külön nem lehet? Most ettem ropit a sópótlásért.

Vajon a só CL tartalma fertőtlenít is??

2014. aug. 3. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp keresd fel háziorvosod, "ő az iparos"! Addig is széntabletta. Sok folyadék! - de a colát nem javaslom, hiszen abban rengeteg "jó" anyag van (Többek közt foszforsav), ami miatt jó rozsda eltávolítására, WC-csésze tisztítására, vízkövesedés megszüntetésére, csempe megtisztítására. Hasmenés ellen én nem innám.
2014. aug. 3. 13:24
 7/11 anonim válasza:
Aktív széntabletta.Segít felszívni a felesleges folyadékot.
2014. aug. 3. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Almát? egyél rizst inkább szerintem.
2014. aug. 3. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:

"de a colát nem javaslom... Hasmenés ellen én nem innám."

nem is hasmenés ellen kell inni, hanem kiszáradás elkerülésére...mellesleg az orvosom javasolta ;)

2014. aug. 3. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
a foszforsavról meg: [link]
2014. aug. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!