Kinek meddig tartott? (Hányás, hasmenés vírus)
Figyelt kérdés
Múlthét csütörtök este kezdődött a gyomor-és hasfájás, másnap reggel már a hasam is ment, hányingerem volt és nem volt étvágyam. Szombat reggel hánytam is egyszer, a hasam pedig továbbra is ment, ezért elmentem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy összeszedtem egy vírust és írt fel probiotikumot, hasfogót és ionpótlót. A hasam még mindig megy és nagyon görcsöl, étvágyam sincs, még mindig van egy kis hányingerem és a hasam folyamatosan fel van puffadva és pukkadozik.
Nem kellene már jobban lennem?
Kinek meddig tartott ez a vírus?
2015. nov. 2. 14:56
1/4 anonim válasza:
járvány van?? csak mert tegnap nagyon felpuddadtam, hányingerem volt és görcsöltek a beleim pedig nem ettem semmi olyat. ma már elmúlt, egyébként probáld ki a smecta port, nagyon jó!!
2/4 anonim válasza:
egyébként változó, 3-5 nap szokott lenni
3/4 A kérdező kommentje:
Nálunk már az egész család elkapta :/ Sodioralt meg hidrasecet írt az orvos, azokat szedem. Nekem ez már az 5. nap és még mindig nem vagyok jól. :(
2015. nov. 2. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!