Honnan tudom, hogy gilisztás vagyok?
Figyelt kérdés
Folyton ettől parázok, hogy nehogy ilyenem legyen, és már ezzel álmodok,ilyesmi.
Mik az egyértelmű jelei? Azt tudom, hogy a székletben mozgó kis fehér izék. De ha mindennap megnézem az adagom, akkor látnék benne nem, ha az lennék?
2015. okt. 30. 10:18
1/4 anonim válasza:
látnád a székletben, meg minél többet eszel annél jobban fogysz
2/4 anonim válasza:
Egyrészt viszket a hátsód (a lyuknál), főleg éjjel. Másrészt látod a székletben a férgeket. Amit az első mondott, hogy fogysz, az már a súlyos fertőzöttség jele, de eddig nem jutsz el, mert úgyis észreveszed. Amúgy pedig ne parázz, két adag Vermox eltüntet mindent.
3/4 A kérdező kommentje:
Jó, igazából eddig soha nem láttam a székletemben semmit szerencsére. Csak kíváncsi voltam, hogy minden esetben látnám, tehát ha mondjuk én gilisztás lennék, és nem foglalkoznék a ténnyel (vagy nem tudnám) akkor azért pár hónap alatt, ha minden nap megnézem a székletemet, látnék benne mozogni gilisztát, ugye?
Csak mert szerintem beképzelem, nem tudom miért, mivel nincs semmi hasonló tünet, amit írtatok..barátnőm az volt, és mindkettőnknek van kutyája..és ezért félek bár én 3-4 havonta szoktam tablettát adni neki.
2015. okt. 30. 12:09
4/4 anonim válasza:
Régen nekem is voltak.De sok fokhagymát edtem és az kihajtota belölem probáld ki ha semmi nemjön akkor tuti hogy nincs Gilisztád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!