Gilisztás vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy a székletem tele van fehér apró kis gilisztákkal. Mitől van ez? Mi okozza? Hogyan lehet gyógyítani?
A rendes válaszokat likeolom. Előre is köszönöm!
2013. szept. 16. 08:17
1/10 anonim válasza:
Mondjuk el kéne menni az orvoshoz. Az orvos mindent elmond, és ad gyógyszereket is amivel kezelni tudod. Majd otthon mindent fertőtleníts.
2/10 anonim válasza:
A legjobb megoldást orvos tudja!
3/10 anonim válasza:
Ezt csakis gyógyszerekkel lehet kezelni. Mindenképp orvoshoz kell menned, és nagyon ügyelni a higiéniára, tényleg mindent le kell fertőtleníteni. Összeszedhetted állatoktól, de akár buszon-villamoson is, szinte bárhol. De főleg állatok terjesztik. Irány az orvos, ez nem vicc!
4/10 anonim válasza:
jesszusom...jaj..nagyon sajnállak..menj el orvoshoz mindenképpen!!
megkérdezhetem , hány éves vagy?
5/10 A kérdező kommentje:
A főnököm valamelyik nap megkért, hogy volt egy haldokló kismacskájuk, aki már csak lélegzett, hogy vigyem már el hátra, és pedig alaposan kezet mostam, de ezek szerint akkor nem eléggé? Onnan kaptam el a gilisztákat szerintetek?
2013. szept. 17. 08:25
6/10 anonim válasza:
Simán elkaphattad... Voltál már orvosnál?
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, voltam. A doki is azt mondta, hogy ilyenkor nem lehet eléggé alaposan megmosni a kezünket.
2013. szept. 18. 07:42
8/10 anonim válasza:
Szntem esetleg egyel fokhagymar elmeletileg hatasos
10/10 anonim válasza:
Ne egyél egyfojtába rengeteg kenyeret! Ha eszel fõt kaját akkor is többet egyél belõle mint a kenyérbõl, és így nem leszel gilisztás! Ha gilisztás az ember egyen meg néhány fogkhagymát kenyérrel és két nap múlva kutya bajod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!