Amikor pánikrohamaim vannak, akkor a nyakam elülső része nagyon be van feszülve és egy picit meg is duzzad?
Voltam komplett kivizsgáláson, ami bizonyította, hogy nincs semmi bajom, egy idő után kénytelen voltam ezt elhinni, de a panaszaim ettől még nem szűntek meg.Dilibogyókat nem szedtem, mert azt tudtam hogy csak nagyobb kárt csinál.Én sem mertem kimozdulni, sokáig még kisérővel sem mentem sehová.
Aztán egy nap beláttam, hogy csak én változtathatok ezen.Ha újra szabad életet akarok élni, akkor csinálni kell a dolgaim, mintha nem lennék "beteg".És megpróbáltam.Nem volt könnyű, kb 2 évembe telt, hogy fokozatosan visszaszerezzem az önállóságomat és leküzdjem ezeket a fóbiákat, szorongásokat.Segítség nélkül, magam erejéből, de sikerült.Most már nem fog ki rajtam a mocsok pánik!
Minél több időt töltesz bezárkózva, annál jobba legyengülsz minden tekintetben.De ne ijedj meg, nem halálos, bármikor kijöhetsz belőle, amint elhatározod, hogy igenis akarod!
Amíg nem melózol, addig is kell mozognod! Muszáj minden nap, ha máshogy nem megy, akkor fokozatosan.Találj valami mozgásformát, ami kedvedre való, lehet akár tánc bent egyedül a szobában, vagy akár ugrókötél, stb.Vagy akár a házimunka is.Mivel nem jársz ki,nem dolgozol, nincs meg a
napi minimális mozgásadagod sem, az izmaid legyengülnek
és ez csak fokozza a problémád.Ne félj mozogni nem lesz tőle bajod.Attól lesz bajod, ha nem mozogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!