Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet a bajom? 15L

Szerintetek mi lehet a bajom? 15L

Figyelt kérdés

Par nappal ezelott setaltam hazafele es minden ok nelkul elkezdett a melkasom bal oldala fajni. Aligkaptam levegot. Es olyan erzesem volt mintha a szivem keszulne kiugrani a helyerol, eleg furcsa kaparo erzes volt.

Ezt az erzest az elott is ereztem, szinte minden nap de csak par masodpercig.

De mostani egyszeruen nem akart elallni.

Amikor haza ertem senki nem volt otthon.

Gyorsan lefekudtem az agyra. Olyan erzesem volt mint aki zuhan. Es nagyon furan vettem a levegot. A kezeim es a labaim remegtek es a szivem nagyon gyorsan dobogott.

Nagy nehezen felkeltem probaltam lemenni a telefonert hivni valakit de nem tudtam lemenni a lepcson.

Kb egy oraig lehettem igy amikor anyum hazaert.

Bementunk a korhazba kb. tizpercnyire volt tolunk. Rogton fogattak is vettek vert LkG-t is csinaltak.

Azt mondtak hogy a pulzusom es a vernyomasom nagyon magas volt. De viszont gyogyszert nem adtak.

Hajnali haromig kellett arra varni hogy megmondjak hogy a vervetel negative. Rongen is volt. De nem mutatott nekik semi egyertelmut. Masnap delutan haza is engettek.

Kovetkezo heten vissza kell mennem valami kis gepert ami 24 oraig rajtam kell hogy legyen. Olyasmi lehet mint az LKG szerintem.

Szerintetek mi tortenhetett?

Panik roham?

Jah es egy evvel ezelott ugyan ez torten a suliba csak akkor a mentok jottek ertem (max 2 orat toltottem a korhazba) de ott vert nem vettek csak LkG volt meg magas lazam.

#rosszullét #melkasi fajdalmak
2015. okt. 21. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak találgatni tudnánk. Nem véletlenül kapsz te is egy 24 órán keresztül a a szíved működését regisztráló EKG készüléket /Holtert/.

Ezzel próbálják megtalálni az esetleges szervi okát a panaszaidnak. Azért nyugodj meg, mert nagyon gyakran nincs objektív magyarázata a tüneteknek, csupán a serdülőkori hirtelen nagy változások, a növekedés, hormonok stb váltják ki a panaszokat. Azok spontán rendeződnek.

2015. okt. 21. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
A tünetek alapján lehetett pánik roham is, de ahhoz tudtommal nem társul láz. De nem vagyok orvos. Ha viszont kiderül hogy az, akkor pszichológus fog tudni segíteni, de meg kell keresni azt, akinek ez a szakterülete.
2015. okt. 21. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem lkg, hanem EKG.
2015. okt. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!