Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miféle kór ez, vagy mi ez?

Miféle kór ez, vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Szóval munkakezdés előtt üzemorvoshoz kellett menni, aki azt állította, hogy én elvileg gyorsan növök, hosszú ujjaim vannak, nagy a lábam és szerinte én valami kórban szenvedek, de mégis mi ez? Valami m betűs, már nem emlékszem, ha valaki tudja, kérem segítsen. Ugyanis kiolvasni se tudom, de elküldött vele orvoshoz hogy vizsgáltassam ki magam. Ennél nagyobb "butaságot" életemben nem hallottam.
2015. okt. 14. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Marfan-szindróma?

[link]

2015. okt. 14. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Pont most találtam meg én is, köszönöm.

Ezt orvos hogy tudja kivizsgálni? Mert elküldött orvoshoz hogy legyen róla papírom, hogy nincs ilyen betegségem.

2015. okt. 14. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Klinikai vizsgálatokkal (szív-érrendszer, légzőszervek, vázrendszer stb), mert a genetikai vizsgálat drága. Van egy kritériumrendszer (Gent-kritériumok), aminek alapján diagnosztizálnak.
2015. okt. 14. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Na és ez nagyjából mennyi idő lenne?
2015. okt. 14. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan kapsz időpontokat a különböző szakrendelésekre. Lehet 3 nap és 3 hónap is.
2015. okt. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!