Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől van ez? Miért fáj ilyen...

Mitől van ez? Miért fáj ilyen régóta és az orvosok miért nem találtak semmit?

Figyelt kérdés
Már egy évefáj mindkettő lábam a sípcsontomnál. Elkezdtem foci edzésre járni és egy pár hét után jött elő. A doki szerint túlterheltem, mert sokáig nem mozogtam és utána jött ez az intenzív mozgás. Ha sétálk nem fáj és futhatok is, de ha futok akkor a következő nap már jelentkezik a fájdalom. És ha jól emlékszem mikor abba hagytam a focit már olyan érzésem volt mintha nem lennének izmaim. Azóta tart. Már vért is vettek tőlem(amikor vették akkor nem fájt, mert nem mozogtam) és ultrahanggal meg röntgennel is vizsgáltak.

2015. okt. 10. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy hangzik, mint egy csonthártyagyulladás. De persze diagnózist csak az orvos mondhat vizsgálat alapján. Ha az egyik nem tud, akkor másik. A futáshoz jó állapotú futócipő kell, ami a te alkatodnak megfelel, ezt szaküzletben tudják megmondani. Edzőcipő, hasonló nem jó. És sokkal fokozatosabban kell terhelni, többet pihentetni, nem rögtön újrakezdeni, amikor éppen nem fáj.
2015. okt. 11. 03:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudsz futni. Akkor jelentkezik ilyen probléma, ha lecsapod a lábad futás közben. A futást is tanulni kell.
2015. okt. 11. 15:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőt már orvosok is mondták... bár ők nem ennyire részletesen. Kaptam három injekciót és kész. Semmivel nem lett jobb.
2015. okt. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!