Fontos! Nektek már be volt dugulva úgy a fületek a belül megnövekedett légnyomástól, hogy alig hallottatok?
Kb. június óta be van dugulva a fülem. Akkor elkaptam valami betegséget, és füll-orr-gégészhez is kellett mennem. 3x vagy 4x voltam akkor ott nála, de nem a fülemmel kapcsolatos panaszok miatt, hanem a betegség egyéb tüneteivel. Akkor már be volt dugulva a fülem, de mivel még náthás voltam, és beteg, ezért azt hittem ez majd úgyis elmúlik. Ez már majdnem 4 hónapja volt, de még mindig be van dugulva a fülem. Annyit voltam akkor ott nála, hogy már nem akartam megint visszamenni, meg gondoltam lehet nem is vesz már komolyan. (lehet rosszul tettem).
Most még mindig be van dugulva a fülem, de nem kívülről, a piszok vagy a zsír miatt, hanem belülről, mint amikor valaki erősen belefújja az orrát a zsebkendőbe, vagy amikor hegynek felfelé megy az ember kocsival. Akkor is úgy be szokott dugulni a fül. Most én is így vagyok, de már közel 4 hónapja. Rosszul hallok, és érzem a nyomást kétoldalt mindkét fülemben. És rossz, és kellemetlen. Próbáltam ásítani, meg tátogattam a szám, meg ami csak eszembe jutott, de semmi eredménye. Viszont valami "fortyogó", "csámcsogó" hangot hallok a mindkét fülemben, amikor kitátom a számat. Ez is belülről jön. Mintha ott bent valamilyen folyadékkal megtelt volna, és mintha az nyomná. Nem tudom mit tegyek, el fogok menni mindenképpen orvoshoz, de jövőhéten ez még nem fog menni. Addig is szeretném enyhíteni a tüneteimet. Ezért kérném mindazok segítségét, akiknek már volt ilyen panaszuk, és akiknek sikerült ez kikezelniük, vagy legalább enyhíteniük valamilyen praktikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!