Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivritmuszavarom volt egy...

Szivritmuszavarom volt egy rossz lábtartást követően, amit valószinűleg nem vettem észre és utána egyből bedagadt a két bokám. Megoldás?

Figyelt kérdés

A szivritmuszavarom elmúlt de a bokáim közepesen megduzzadtak

Azóta a lábdagadás is elmúlt olyan 90%-osan

Mi történhetett belülről?

Aggódnom kellene a szivem vagy a szivből kivezető vénák miatt?

2015. okt. 6. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Jártam hasonlóan. Egy kb. 70 km-es kerékpározás közben rosszul tartottam a talpam a pedálon, nyomta a talpam a pedál vége a vékony cipőtalpon át. Ezért a talpamon belül egy vízhólyag keletkezhetett (nem a bőr alatt), mert elszorította a vérkeringést azon a helyen és zsibbadt, meg kissé megdagadt. Ráadásul idővel egyre jobban zsibbadt. Éjjel jól megmasszíroztam hogy beindítsam a vérkeringést amennyire lehet. Nappal ha jártam rajt az is segítette a vérkeringést. De csak a szobában való tevékenykedés volt ez a járkálás.

Az alvadt vérrög ha volt ilyen, nálam nem kerülhetett a szívhez mert nem vettem észre semmit. De egy ismerősöm aki hasonlóan járt, őt az orvos figyelmeztette ilyen veszélyre, vagyis hogy a vérrög elvándorolhat. Ezért ő a kórházban a vénába még vérrögöt felhigító gyógyszert is kapott.

Szerintem azért orvossal is konzultálj.

2015. okt. 6. 23:48
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. okt. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!