Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja minden nap rámtör egy kis rosszullét. A hasam is fájdogál, néha enyhe hányingerem is van, néha csípő vizeletem és utócsepegésem is van, már nyár óta. Utóljára majdnem kereken két hónapja voltam általános laborvizsgálaton, akkor mindent rendben találtak. Azonban pár napja fájdogál a derekam, és legfőképp, tompán a bal combcsontom, és elég gyakran előjön, naponta 3x-4x, és krülbelül 1 órán keresztül tompán fáj. Tapintásra mitn ha egy nagyon kcisit keményebb, duzzadtabb lenne mind a jobb. Antibiotikumot utóljára 2 hete szedtem, nem segített, orvosnál ma voltam, vettek vizeletet, legkésőbb csütörtökre lesz eredmény. Mire számíthatok, mi lehet? Fehérjebevitelre oda szoktam figyelni, bár utóbbi időkben a mozgást nagyon elhanyagoltam. 17/f2015. okt. 6. 16:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!